Utvendige persienner

Utvendige persienner

er en nyhet på markedet og får stadig flere fornøyde kunder. Disse unike persienner, takket være montering utenfor, fanger opp til 80 % av solstrålene før de når glasset! Takket være dette holder de seg behagelig kjølig, selv i rom med sterkt sollys. Utvendige fasadepersienner er mye brukt, med særlig vekt på arkitektoniske objekter med store glassflater. De muliggjør optimal lysstyrkekontroll i rom, inkludert total blackout.

fanger opp til

80%

av solstrålene

Tilpassede utvendige persienner

Et bredt utvalg av farger og en moderne utforming av persiennene vil tillate at de utvendige persiennene oppfyller dekorative funksjoner eller nærmest går i ett med fasaden til bygningen. Det er mange muligheter, og alt avhenger av dine behov, muligheter.

RAL 9016

SR 240

RAL 7035

RAL 9006

RAL 9007

BD 703

RAL 7016

RAL 7021

VSR 780

RAL 8014

RAL 9005

Utvendige persienner i aluminium

 

Utendørs lameller er vanligvis laget av aluminium. De er slitesterke, motstandsdyktige mot værforhold og sterk vind. De gir komfort og behag inne i rommet, og kan bestilles i ulike bredder og høyder. De har høy motstand mot mekanisk skade, og på grunn av den justerbare vinkelen på lamellene kan de utvendige persiennene regulerer lysstrømmen meget effektivt.

Kontakt oss