Screen rullegardiner

Yoda
SOMFY
Copaco

Screen – effektiv utvendig solskjerming

Utvendige screen er moderne, estetiske og samtidig ekstremt funksjonell solskjerming. De er perfekte for kontorbygg og offentlige . De blir også mer og mer populære i boliger og leiligheter. Takket være installasjonen utvendig og de unike egenskapene til materialene de er laget av, reflekterer de veldig effektivt solens stråler og forhindrer overdreven oppvarming av interiøret. Dermed har de en betydelig innvirkning på reduksjonen av solstråling i bygninger. De reduserer fenomenet sollys på skjermer, uten å gi effekt av blackout.

SCREEN rullegardiner

er et moderne dekkeprodukt, montert på utsiden av et vindu eller en glassvegg, akkurat som klassiske utvendige rullegardiner eller fasadepersienner. Screen rullegardiner er fremfor alt en beskyttelse og en barriere mot for mye sollys, samt oppvarming av vinduer og rom i bygget.

Takket være bruken av Screen rulleskodder kan vi redusere energiforbruket med opptil 58 %, og kutte kostander til kjøling av bygninger. Bruken av Screen rulleskodder tillater refleksjon av solenergi opp til 95 %, og lar deg dermed spare på bruken av kunstig belysning.

Våre rulleskodder gir ikke bare optimal visuell og termisk komfort, men fungerer også som beskyttelse mot insekter og vind. Takket være dette kan brukere nyte sitt private område i fred og være i kontakt med miljøet til enhver tid.

Screen er motstandsdyktige mot værforhold og krever praktisk talt ingen vedlikehold, og betjeningen takket være den elektriske stasjonen er enkel og praktisk. Rullegardiner muliggjør effektiv skyggelegging av et lite vindu så vel som hele glassflater i alle typer bolig-, sivile- og administrasjonsbygg, og blir også et unikt dekorativt element i arkitekturen.

Fordelen med våre Screens sammenlignet med andre utvendige skjerminger er muligheten for å dekke store glassflater opptil 6m brede og 6m høye eller opptil 27m² i utvalgte stoffer.

Våre estetiske inntrykk vil bli forsterket av stoffene av høy kvalitet fra verdens beste produsenter med et bredt utvalg av farger. Stoffkolleksjonen består av over 100 farger med ulike åpningsgrader: 0% (BLACK OUT), 1%, 3%, 4%, 5%, 10%, 14% og muligheten for å bruke Cristal transparent folie. I tillegg, takket være egenskapene til stoffene som brukes, garanterer de optisk komfort i interiøret, på den ene siden gir de ikke en blackout-effekt, og på den andre siden undertrykker de penetrasjonen av intenst sollys.

I tillegg har vi et bredt utvalg av farger av tilbehør laget av aluminium med mulighet for lakkering i valgfri RAL-farge og finering.

 Screen persienner kan styres med en fjernkontroll eller en bryter, samt med en smarttelefon/nettbrett konfigurert med kontrollenhet for smarthjem. Det er også mulig å kombinere rullegardiner i grupper og bruke et drev med en sensor som oppdager hindringer. Vi tilbyr batteridrift med solcellepanel uten behov for strøm kabel ,og sol- og vindværsautomatisering.

Vi tilbyr to systemer med utvendige rulleskodder med ZIP og STANDARD føringer. Avhengig av dimensjonene på rulleskodden bruker vi ulike størrelser på bokser. Boksene finnes i 3 størrelser: 89mm, 103mm og 131mm i det selvbærende og innfelte boks systemet. Rulleportene er beregnet for direkte montering i vindusutsparingen – til treverket, utenfor utsparingen – mot veggen og som sidefylling i pergolaer, vinterhager og andre hageterrasser.

Vi gir 2 års full garanti for våre produkter og 5 års garanti for utvalgte samlinger av tekstiler, stasjoner og kontroller. Hver rulleskodde gjennomgår en profesjonell kvalitetskontrollprosess, inkludert funksjonstesting og justering på en profesjonell testheis. Våre Screen persienner oppfyller kravene i EU-direktiver innen produktsikkerhet, bekreftet av en samsvarserklæring og merket med CE-merket.

Kontakt oss

Handlevogn
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsette å handle
0