Screen rullegardiner

Yoda
SOMFY
Copaco

Screen – effektiv utvendig solskjerming

Utvendige screen rullegardiner fra VindusSkjerming.no er den perfekte løsningen for å skape moderne og funksjonell solskjerming. Våre screen rullegardiner er ikke bare en estetisk tilføyelse til vinduene dine, de reflekterer også effektivt solens stråler og forhindrer overoppheting av interiøret. Med bruk av våre rulleskodder kan du redusere energiforbruket og kutte kostnader til kjøling av bygninger. I tillegg til å beskytte mot sollys gir de også optimal visuell og termisk komfort, samtidig som de fungerer som en barriere mot insekter og vind. Med vårt brede utvalg av kvalitetsstoff og farger kan du også tilpasse rullegardiner til ditt interiør. Velg VindusSkjerming.no og opplev den perfekte kombinasjonen av stil, funksjonalitet og beskyttelse for dine vinduer.

Gi hjemmet ditt en moderne og stilfull beskyttelse mot solen med Invendi Screen – din løsning for utvendig solskjerming! Med tre robuste utganger, er disse screenene designet for å tåle elementene, mens de gir deg kontroll over lys og privatliv i ditt eget hjem.

Fordeler med Invendi Screen:

Effektiv solskjerming: Slipp inn ønsket mengde lys og behold utsikten uten å ofre komforten ved å filtrere ut den sterkeste solstrålingen.

Moderne design: Med en minimalistisk og elegant design vil Invendi Screen komplementere ethvert hjem.

Enkel betjening: Våre screens er brukervennlige og enkle å håndtere, slik at du enkelt kan justere dem etter ditt behov.

Ikke la solen ta over hjemmet ditt! Invendi Screen gir deg friheten til å leve komfortabelt med stil. Bestill i dag og transformér måten du ser på utvendig solskjerming. Kjøp Invendi Screen – det smarte valget for ditt hjem.

Takket være bruken av Screen rulleskodder kan vi redusere energiforbruket med opptil 58 %, og kutte kostander til kjøling av bygninger. Bruken av Screen rulleskodder tillater refleksjon av solenergi opp til 95 %, og lar deg dermed spare på bruken av kunstig belysning.

Våre rulleskodder gir ikke bare optimal visuell og termisk komfort, men fungerer også som beskyttelse mot insekter og vind. Takket være dette kan brukere nyte sitt private område i fred og være i kontakt med miljøet til enhver tid.

Screen er motstandsdyktige mot værforhold og krever praktisk talt ingen vedlikehold, og betjeningen takket være den elektriske stasjonen er enkel og praktisk. Rullegardiner muliggjør effektiv skyggelegging av et lite vindu så vel som hele glassflater i alle typer bolig-, sivile- og administrasjonsbygg, og blir også et unikt dekorativt element i arkitekturen.

Fordelen med våre Screens sammenlignet med andre utvendige skjerminger er muligheten for å dekke store glassflater opptil 6m brede og 6m høye eller opptil 27m² i utvalgte stoffer.

Våre estetiske inntrykk vil bli forsterket av stoffene av høy kvalitet fra verdens beste produsenter med et bredt utvalg av farger. Stoffkolleksjonen består av over 100 farger med ulike åpningsgrader: 0% (BLACK OUT), 1%, 3%, 4%, 5%, 10%, 14% og muligheten for å bruke Cristal transparent folie. I tillegg, takket være egenskapene til stoffene som brukes, garanterer de optisk komfort i interiøret, på den ene siden gir de ikke en blackout-effekt, og på den andre siden undertrykker de penetrasjonen av intenst sollys.

I tillegg har vi et bredt utvalg av farger av tilbehør laget av aluminium med mulighet for lakkering i valgfri RAL-farge og finering.

 Screen persienner kan styres med en fjernkontroll eller en bryter, samt med en smarttelefon/nettbrett konfigurert med kontrollenhet for smarthjem. Det er også mulig å kombinere rullegardiner i grupper og bruke et drev med en sensor som oppdager hindringer. Vi tilbyr batteridrift med solcellepanel uten behov for strøm kabel ,og sol- og vindværsautomatisering.

Vi tilbyr to systemer med utvendige rulleskodder med ZIP og STANDARD føringer. Avhengig av dimensjonene på rulleskodden bruker vi ulike størrelser på bokser. Boksene finnes i 3 størrelser: 89mm, 103mm og 131mm i det selvbærende og innfelte boks systemet. Rulleportene er beregnet for direkte montering i vindusutsparingen – til treverket, utenfor utsparingen – mot veggen og som sidefylling i pergolaer, vinterhager og andre hageterrasser.

Vi gir 2 års full garanti for våre produkter og 5 års garanti for utvalgte samlinger av tekstiler, stasjoner og kontroller. Hver rulleskodde gjennomgår en profesjonell kvalitetskontrollprosess, inkludert funksjonstesting og justering på en profesjonell testheis. Våre Screen persienner oppfyller kravene i EU-direktiver innen produktsikkerhet, bekreftet av en samsvarserklæring og merket med CE-merket.

Kontakt oss