Plisségardin VELO

PLISSEGARDIN – PRAKTISK SOLSKJERMING FOR VINDUER OG DØRER!

Leter du etter en stilig og funksjonell løsning for å kontrollere lysinnslippet i hjemmet ditt? Invendi plissegardiner på mål er det perfekte valget for å kombinere estetikk med praktisk bruk!

Skreddersydd for Hvert Vindu Med Invendi plissegardiner på mål får du en skreddersydd løsning som passer perfekt til hvert vindu i ditt hjem. Uansett størrelse eller form, sørger vi for at gardinene dine passer nøyaktig og ser fantastiske ut.

Plisségardin – VELO®

Dette er et  innvendig solskjerming med lysdemper stoff og lystett stoff til å være perfekt lesning til soverom, stue , kjøkken hjemmekontor og mye mye mer, kan være et godt alternativ til den tradisjonelle gardiner eller persienner. 

Elegant Design Våre plissegardiner er designet for å tilføre et moderne og elegant preg til ethvert rom. De rene linjene og det delikate stoffet komplementerer ulike interiørstiler og gir en luftig følelse til rommet.

Lyskontroll på Dine Premisser Med tre utganger for lysjustering, kan du enkelt kontrollere mengden lys som kommer inn. Enten du ønsker fullt dagslys for et energisk kjøkken eller dempet belysning for en avslappende atmosfære i stuen, tilbyr disse gardinene fleksibiliteten du trenger.

Enkel Bruk Invendi plissegardiner er ikke bare estetisk tiltalende, men også utrolig enkle å bruke. Med et enkelt trekk kan du justere gardinene for å skape den ønskede atmosfæren i rommet.

 

Ikke gå glipp av muligheten til å forvandle ditt hjem med Invendi plissegardiner på mål – smarte, stilige og tilpasset dine behov. Bestill i dag og opplev forskjellen selv!

Kontakt oss